Trouwfotograaf Duiven – Boerderij bruiloft
Jessie & Martijn

Trouwfotograaf-Duiven-boerderijbruiloft-buiten-trouwen-fotograaf-doetinchem-achterhoek-arnhem-nijmegen

Trouwfotograaf Michael Basten heeft de prachtige boerderij bruiloft van Jessie en Martijn in Duiven vastgelegd. De idyllische locatie van de bruiloft, een koeienstal, zorgde voor een uniek en sfeervol decor.

De romantische fotoshoot vond plaats bij Huize Vossendel in Groessen, waar het bruidspaar schitterde te midden van de groene omgeving. Met oog voor detail en gevoel voor emotie heeft Michael Basten de bijzondere momenten van deze bruiloft op een schitterende manier vereeuwigd. De foto’s vangen de liefde en vreugde van het bruidspaar perfect, waardoor ze voor altijd kunnen terugkijken op een onvergetelijke dag. Als trouwfotograaf staat Michael Basten bekend om zijn professionele aanpak en creatieve stijl, die hij graag inzet om de mooiste herinneringen van een bruiloft vast te leggen.

Tijdens de feestavond heerste er een onvergetelijke ambiance, waar vrienden en familie samenkwamen om de liefde en het geluk van Jessie en Martijn te vieren. De sfeervolle verlichting, het prachtige decor en de vrolijke muziek zorgden voor een onvergetelijke avond vol dans, plezier en mooie herinneringen. Als trouwfotograaf wist Michael Basten de energie en het enthousiasme van de feestavond perfect vast te leggen, waardoor het bruidspaar deze bijzondere momenten keer op keer kunnen herbeleven.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.
 • Avatar Lizet Hieltjes ★★★★★ 4 maanden geleden
  Mooie ongedwongen foto's!
 • Avatar Katinka Mid ★★★★★ een jaar geleden
  Michael heeft ons afgelopen weekend op de Posbank gefotografeerd. 6 volwassenen en 4 kinderen én een héél warm zonnetje.
  Het contact met Michael is prettig en reageert vlot. De afspraak was gelukkig ook zo gemaakt.
  Tijdens het fotograferen voel je je op je gemak, hij is niet van de standaard recht toe
  … Lees verder recht aan foto maar maakt er een feestje van waardoor de foto's oprechte lachende gezichten bevatten en waar de spontaniteit echt te zien is. Hij is ook erg goed met kinderen en weet ze vast te leggen middels spelletjes waardoor zij zich direct op hun gemak voelde.
  Het resultaat is prachtig!
  Voor een volgende shoot neem ik zeker weten weer contact op met Michael.

Interesse in mij als jullie trouwotograaf?

En wil je weten of wij nog beschikbaar zijn?

Mijn studio/kantoor is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bruidsreportages maak ik in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd voor bruiloften elders in Nederland en zélfs in het buitenland. Ongeacht jullie trouwlocatie: neem gerust eens contact met me op!

  Jullie namen

  Je e-mailadres

  Op welk telefoonnummer kan ik je bereiken


  Waar is jullie trouwlocatie?

  Wat is jullie trouwdatum*

  Kunnen jullie al iets meer over jullie trouwdag vertellen?

  Michael op jullie bruiloft?