Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Mrnda 33 ★★★★★ 4 jaar geleden
  Wij hebben Michael als bruidsfotograaf gehad. Zelf zijn wij niet zo van de foto's, we vinden het maar ongemakkelijk, maar toch wil je de mooiste dag van je leven natuurlijk graag als herinnering vastgelegd hebben. Daarom was het erg fijn dat Michael ons op ons gemak stelde en zelf met de ideeën … Lees verder kwam. Voor de fotoreportage had hij ook veel en originele ideeën en daarnaast merkte wij nauwelijks dat hij aanwezig was tijdens de ceremonie om foto's te maken. Wat echt heel fijn was, is dat hij de optie heeft een tweede fotograaf bij te boeken, zodat je vanuit verschillende perspectieven foto's hebt. Bij de voorbereidingen zowel een fotograaf bij de man als de vrouw en tijdens de ceremonie zowel foto's van ons als van de gasten. Michael is een rustige, geduldige, flexibele en vooral vakkundige fotograaf met voldoende creativiteit en ideeën. Wij zouden hem aanbevelen.
 • Avatar Madelon Kelders - van den Berg ★★★★★ 5 jaar geleden
  Toen we tijdens het zoeken naar een bruidsfotograaf op de foto's van Michael Basten stuitten waren we gelijk enthousiast. Zijn stijl van foto's viel bij ons erg in de smaak. Na een fijn eerste gesprek wisten we dat we een goede keus hadden gemaakt. We hebben veel van zijn werk gezien en de … Lees verder opties en mogelijkheden werden goed besproken. We hebben gekozen voor een pakket met een loveshoot en ook dit raden we iedereen aan. Wij waren erg onzeker om zoveel foto's van ons te laten maken maar Michael heeft ons daar zo goed bij geholpen en ons zo op ons gemak gesteld. De loveshoot is daarmee een superfijne kennismaking geweest met elkaar en met het gevoel van een fotoshoot. Dit was een heel gezellige dag met prachtige foto's waar we veel complimenten over hebben gekregen.Tijdens onze bruiloft heeft Michael geen mogelijkheid onbenut gelaten om een mooie foto te maken. Zelfs liggend op de grond of vanuit een andere onmogelijke hoek is geen probleem. Hij was overal bij zonder dat we dat gemerkt hebben, perfect dus. We hebben het eindresultaat nog niet gezien maar weten zeker dat het prachtige en originele foto's bij zitten. Het voorproefje dat we al gezien hebben was in ieder geval al fantastisch. Michael, bedankt voor alles. We hebben een prachtige dag gehad waar we nog lang dmv de foto's met veel plezier op mogen terug kijken.
 • Avatar Anne-Marie Maagdelijn-Koopmans ★★★★★ 4 jaar geleden
  Na een prettige en gezellige kennismaking kozen wij voor Michael Basten om ons huwelijk vast te laten leggen; zijn professionaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding en fijne gezelschap sprak ons met name aan. De foto's zijn briljant en een zeer mooie herinnering voor deze voor ons bijzondere dag … Lees verder !

Interesse in mij als jullie liefdes fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*


  Tags: fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf van de liefde / fotograaf zevenaar / fotoshoot met hond / Herfst fotoshoot / love fotosessie / lovefotoshoot