Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Floris Meijer ★★★★★ 4 jaar geleden
  Echt een super fotograaf die je voor de bruiloft wil, we zijn dik tevreden met de foto's die hij maakte. Hij lag veel op de grond om de mooiste shots te maken (en dit is zeker gelukt).Verder heeft deze fotograaf aan al onze verwachtingen voldaan en een prachtige fotoboek voor ons gemaakt.
 • Avatar AM userie ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wat kan ik nog toevoegen aan al die mooie reviews? Wij hadden een erg leuke familieshoot. Ook in die ongedwongen Michael Basten sfeer die ik overal teruglees in eerdere reviews. Fotosessies zijn vaak ongemakkelijk, maar zoals mijn broer (ook 50+) ook letterlijk zei; Dit is de leukste fotoshoot die ik … Lees verder ooit meegemaakt heb. En ik zou het bijna vergeten te zeggen, maar de foto's zijn ook echt top geworden.
 • Avatar Joris ★★★★★ 2 jaar geleden
  In oktober 2021 heeft Michael foto's van onze bruiloft gemaakt. Wij zijn heel erg tevreden over zijn werk en werkwijze. Goede voorbereiding door met ons de dag door te nemen en in het bijzonder onze wensen. Op de dag zelf was hij overal en nergens en achteraf zagen we meer foto's waar we niet … Lees verder eens wisten dat die waren genomen. Hij ligt inderdaad veel op de grond buiten, maar dat levert mooie beelden op. Hij is op de dag zelf zeer betrokken, ook bij de gasten en doet alles om mooie foto's te maken. Het album en de digitale database waren ook zeer naar wens.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Interesse in mij als jullie liefdes fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*


  Tags: fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf van de liefde / fotograaf zevenaar / fotoshoot met hond / Herfst fotoshoot / love fotosessie / lovefotoshoot