Aukje en Michael hebben onlangs een betoverende herfst lovefotoshoot gehad met fotograaf Michael.

In het schilderachtige Heumensoord in Nijmegen hebben ze hun liefde laten vereeuwigen te midden van de prachtige herfstkleuren.

Michael’s unieke oog voor detail en zijn vermogen om de juiste sfeer vast te leggen, zorgden voor adembenemende foto’s die hun liefdesverhaal perfect weergeven. Van intieme momenten tussen Aukje en Michael tot speelse interacties tussen hen onder de schitterende waaier van herfstbladeren, elke foto straalt warmte en passie uit. Deze herinneringen zullen voor altijd gekoesterd worden. Als je ook je liefde wilt vereeuwigen met een magische herfst love fotoshoot, neem dan contact op met Michael en laat hem je eigen liefdesverhaal vastleggen in een prachtig herfstdecor.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Nienke ★★★★★ 4 jaar geleden
  Wij zijn erg blij met het werk dat Michael geleverd heeft. Prachtige foto's in een ontspannen sfeer. Michael dringt zich niet op en maakt ongemerkt de mooiste foto's. We krijgen veel complimenten over de foto's in het album.
 • Avatar Stephan Zandbergen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Midden tijdens de corona crisis vierden wij onze bruiloft met Michael als fotograaf. Ondanks dat de coronabeperkingen zijn het hele mooie foto's geworden. Wij hebben Michael destijds als fotograaf uitgekozen op basis van de voorbeeld fotoshoots op zijn website. Onze foto's zagen er precies … Lees verder zo uit: sfeervol en soms zelfs sprookjesachtig.Doordat Michael probeert om de fotoshoot door middel van opdrachten zo relaxed mogelijk te houden werden het geen statische of houterig geposeerde foto's tijdens de bruiloft wat de kwaliteit zeker ten goede kwam.Wij raden Michael daarom van harte aan als fotograaf
 • Avatar Roos Hoogeveen ★★★★ 3 jaar geleden
  De fotoshoot was erg gezellig. De sfeer was heel relaxed. Tijdens de shoot ook lekker geklets. Michael kwam ook met leuke ideeën voor foto's. Al met al een geslaagde fotoshoot.

Interesse in mij als jullie liefdes fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*


  Tags: fotograaf Achterhoek / fotograaf doetinchem / fotograaf van de liefde / fotograaf zevenaar / fotoshoot met hond / Herfst fotoshoot / love fotosessie / lovefotoshoot