Gezin fotoshoot Soesterduinen in Soest

Gezinfotoshoot Soesterduinen in Soest door fotograaf Michael Basten uit Doetinchem

Stel je voor: een stralende dag in de prachtige Soesterduinen in Soest.

Een gezin staat te popelen voor hun langverwachte fotoshoot.

De kinderen kunnen niet wachten om de bomen te beklimmen, terwijl de ouders vol verwachting uitkijken naar een gezellige en liefdevolle fotosessie.

Zodra fotograaf Michael Basten zijn camera tevoorschijn haalt, vult de lucht zich met opgewonden gelach. De kinderen en ouders stoeien speels met elkaar. Het is een waar genot om te zien hoe er onvergetelijke momenten worden vastgelegd.

Terwijl de fotoshoot vordert, groeit de band tussen de familie en fotograaf Michael. Hij weet precies hoe hij de juiste momenten moet vastleggen en creëert een ontspannen sfeer waarin het gezin helemaal zichzelf kan zijn.

Deze familie fotoshoot in de Soesterduinen was een onvergetelijke ervaring. Er is heel veel gelachen, gestoeid en vooral genoten van elkaars gezelschap. De foto’s van deze bijzondere dag zullen voor altijd een liefdevolle herinnering zijn aan deze speciale familieband.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar Cynthia ★★★★★ 3 jaar geleden
  Onlangs een toffe fotoshoot met Michael gehad. Ongedwongen, spontaan en met een super mooi eindresultaat. De kwaliteit van de foto's is erg goed. Creatief gebruik gemaakt van de omgeving, waardoor er verrassende en afwisselende beelden zijn.Positief
  Kwaliteit en Professionaliteit …Meer
 • Avatar Tom Hofland ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft voor ons een prachtige fotoreportage gemaakt op onze speciale dag! Zowel de fotoshoot als de rest van de trouwdag laat Michael met creativiteit zien dat hij hele mooie foto's kan maken. Door niet terug te vallen op statige foto's zie je de spontaniteit en de momenten zoals ze … Lees verder echt worden beleefd.Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze foto's, het trouwalbum, en de gehele samenwerking!
 • Avatar Brenda Plageman ★★★★★ een jaar geleden
  Super blij met de mooie foto's die Michael van onze familie heeft gemaakt. Neemt tijdens de fotoshoot op de goede manier het initiatief. Zorgt er zo voor dat iedereen zich op z'n gemak voelt en er leuke spontane foto's ontstaat. Reageert snel in het contact voor en na de fotoshoot.

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Locatie*


  Datum*


  Begin met Chatten
  Scan de code
  Waarmee kan ik je helpen?