Gezin fotoshoot Soesterduinen in Soest

Gezinfotoshoot Soesterduinen in Soest door fotograaf Michael Basten uit Doetinchem

Stel je voor: een stralende dag in de prachtige Soesterduinen in Soest.

Een gezin staat te popelen voor hun langverwachte fotoshoot.

De kinderen kunnen niet wachten om de bomen te beklimmen, terwijl de ouders vol verwachting uitkijken naar een gezellige en liefdevolle fotosessie.

Zodra fotograaf Michael Basten zijn camera tevoorschijn haalt, vult de lucht zich met opgewonden gelach. De kinderen en ouders stoeien speels met elkaar. Het is een waar genot om te zien hoe er onvergetelijke momenten worden vastgelegd.

Terwijl de fotoshoot vordert, groeit de band tussen de familie en fotograaf Michael. Hij weet precies hoe hij de juiste momenten moet vastleggen en creëert een ontspannen sfeer waarin het gezin helemaal zichzelf kan zijn.

Deze familie fotoshoot in de Soesterduinen was een onvergetelijke ervaring. Er is heel veel gelachen, gestoeid en vooral genoten van elkaars gezelschap. De foto’s van deze bijzondere dag zullen voor altijd een liefdevolle herinnering zijn aan deze speciale familieband.

Wat zeggen andere over mij

 • Avatar bart nijmeijer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Michael komt bescheiden binnen maar lokt iedereen goed uit zijn of haar tent. Dit levert ontzettend leuke foto's op. Vakman, ook wat betreft de afhandeling via e-portals. Heel professioneel.
 • Avatar Niels Dekker ★★★★★ een jaar geleden
  Michael, al heel wat jaartjes heel mooie ervaringen met deze fotograaf! Een prachtige zwangerschapsshoot in de Botanische Tuin in Nijmegen. Daarna met ons complete gezin een love shoot in het bos! Met een bekroning van ons huwelijk in De Tuinen van Appeltern! Michael maakt zijn foto's met enorm … Lees verder veel passie en creativiteit! Een prachtige foto maakte hij van mijn bruidsboeket en onze trouwringen. Wat een beetje water al niet kan doen! Prachtig! Veel complimenten hebben wij over Michael mogen ontvangen tijdens en na onze bruiloft!
 • Avatar Colette de Bruin ★★★★★ 4 jaar geleden
  Michael heeft de foto's van het jubileumfeest van ons bedrijf gemaakt. We zijn ontzettend blij met dit aandenken. De foto's geven prachtig weer hoe mooi deze avond was. Enorm veel respect voor hoe Michael in donkere ruimtes toch nog foto's van hoge kwaliteit weet te maken.

Interesse in mij als jullie Familie fotograaf?

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben?

Mijn passie is het creëren van prachtige herinneringen voor jullie gezin, momenten die jullie voor altijd zullen koesteren. Of het nu gaat om een intieme liefdes fotoshoot, de lachende gezichtjes van jullie kinderen, jullie als gezin of met de hele familie, ik zorg ervoor dat jullie verhaal tot leven komt in adembenemende beelden.

Met oog voor detail en gevoel voor warmte en verbondenheid, ben ik meer dan alleen een fotograaf. Ik ben jullie persoonlijke verhalenverteller, die de unieke banden en emoties binnen jullie familie vastlegt zonder teveel geposeerde foto’s. Mijn stijl kenmerkt zich door spontaniteit en authenticiteit, waardoor ik jullie ware zelf naar voren laat komen.

Ik kan niet wachten om jullie bijzondere momenten vast te leggen en jullie verhaal te vertellen. Neem vandaag nog contact met mij op of via het contactformulier, zodat we kunnen bespreken hoe ik jullie het beste kan helpen deze dierbare herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

Neem contact op

  Soort Fotoshoot sessie*

  Gewenste Locatie*


  Gewenste fotosessie datum*