Nadat wij de trouw- en feestlocatie voor ons huwelijk hadden kunnen vastleggen zijn we op zoek gegaan naar een trouwfotograaf in de regio Nijmegen. Al snel kwamen we bij Michael Basten uit. Wij vonden dat het werk van fotograaf Michael Basten er direct uit sprong. De klassieke en rustige stijl sprak ons zeer aan.

Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt waarbij fotograaf Michael Basten op enthousiaste maar geduldige wijze meer van zijn werk heeft laten zien. We hebben meteen aangegeven dat dit werk geheel passend was bij onze wensen. Ons is toen een loveshoot aangeboden om al wat gewend te raken het fotograferen.

We hebben ervoor gekozen om rond en in de Stevenskerk deze foto’s te laten maken. Dit pakte zeer goed uit en het leverde zeer mooie romantische foto’s op, wat ook bij familieleden en vrienden ook zeer in de smaak viel. Michael gaf ook duidelijk aan welke poses aangenomen diende te worden ook ten opzichte van het invallende licht, waardoor de foto’s zeer sfeervol werden. Dit maakte dat we al heel nieuwsgierig waren naar hoe de foto’s van het huwelijk zouden gaan worden.

Enkele weken voor het huwelijk hebben we nogmaals het gehele dagprogramma met Michael tot in detail doorlopen en samen aantekeningen opgesteld ter voorbereiding van de grote dag. Hierdoor hadden we het gevoel dat er niets meer mis kon gaan, behalve misschien het weer.

Op de huwelijksdag bleek dat dit ook goed zat. Zowel thuis als gedurende de trouwceremonie op het stadhuis en in de kerk leverde hele mooie foto’s op. Op de feestlocatie heeft Michael vanwege het schitterende weer ook fraaie buitenfoto’s van ons en de gasten kunnen maken. Ook weer mooi spelend met het lichtinval. Inmiddels hebben we een hele grote collectie foto’s ontvangen, wat we regelmatig met groot enthousiasme inzien.

Michael, bedankt voor je goede organisatie en voorbereiding en natuurlijk de schitterende bruidsreportage waarover iedereen zeer lovend is!

Dina en Maarten