Vriendinnen Fotoshoot laten maken?

Vriendinnen Fotoshoot Cultuurfabriek Ulft

Een blijvende herinnering van jullie vriendschap

Of het nu alleen voor jou en je beste vriendin is of voor je hele vriendinnengroep, een fotoshoot is perfect om even stil te staan bij jullie vriendschap. Niet alleen nu, maar ook voor later.

Er is altijd een bepaalde chemie tussen vriendinnen. Iets wat jullie vriendschap uniek, en jullie BFF’s (Best Friends Forever) maakt. Tijdens de fotoshoot is het mijn doel om dat vast te leggen.

Maar niet op een geforceerde, geposeerde manier. Integendeel! Jij en je vriendinnen zullen op een ongedwongen, spontane manier op de foto staan. Precies zoals jullie zijn en precies zoals jullie vriendschap is. Boek dus nu een fotoshoot met vriendinnen!

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 1000 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en je vriendinnen en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jullie je op jullie gemak voelen en mij als fotograaf vergeten. Jullie merken niet dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Vriendinnen Portfolio

Een beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Bekijk daarom hieronder enkele fotoshoots waarin ik de liefde heb vastgelegd!

Familiefotoshoot Zeddam Broods Broodjesbar Fotograaf Achterhoek

Hoe werkt het?

Als jullie geïnteresseerd zijn in een vriendinnen fotoshoot, neem je contact met me op. We zullen dan telefonisch of per mail jullie wensen, een datum en locatie vastleggen. De locatie is meestal een mooie buitenlocatie, zoals het bos, aan het water of een stoere, industriële locatie.

Vervolgens ontmoeten we elkaar op de afgesproken plek. Tijdens de vriendinnen fotoshoot zal ik oprechte, persoonlijke vragen aan jullie stellen. Je zult merken dat jullie hierdoor tijdens de shoot met elkaar bezig zijn en niet met mij, de fotograaf. De foto’s worden ongedwongen en dat is de ideale basis om jullie vriendschap vast te leggen!

Familie-Fotoshoot-Nijmegen

Vriendinnen Fotoshoot Tarieven

Bekijk de tarieven via onderstaande knop. Aanpassingen in mijn pakketten zijn natuurlijk ook mogelijk!

Vriendinnen-fotoshoot-Achterhoek-Engbergen-Gendringen-meidenfotoshoot

Wat krijg je?

  • Vriendinnen fotoshoot van c.a. 1 uur.
  • Professionele nabewerking op kleur en contrast.
  • Toegang tot online galerij waar je foto’s kunt uitkiezen.
  • Digitale foto’s naar keuze.
  • De digitale foto’s ontvang je als .jpg in hoge kwaliteit en zonder watermerk.
  • Fotoboekje
  • Uiteraard kun je foto’s achteraf bijbestellen, zowel digitaal als afgedrukt.

Interesse in mij als fotograaf van jullie vriendinnen fotoshoot?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel fotoshoots fotografeer in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd om vriendschappen elders in Nederland vast te leggen. Ongeacht waar jullie wonen: neem gerust eens contact met me op!