Bedrijfsfotograaf Inhuren?

Bedrijfsfotografie Nijmegen Waterkerskwekerij De Klispoel Ubbergen

Van zakelijk portret tot volledige sfeerimpressie van je bedrijf!

Ben je een zzp’er die een persoonlijk, doch zakelijk portret zoekt om een goede indruk te maken en betrouwbaarheid uit te stralen?

Of vertegenwoordig je juist een groter bedrijf en zoek je een volledige bedrijfsreportage voor een professionele, doch toegankelijke uitstraling?

Heb je wat te vieren en je wilt een event organiseren? Met een fotoreportage van een personeelsfeest of bedrijfsjubileum kun je terug kijken op een mooie dag waar heel veel gebeurt maar waar je niet alles hebt meegekregen.

Met mijn ervaring, afgestemd op jouw wensen, schiet ik precies de foto’s waarmee jij kunt laten zien wat je bedrijf te bieden heeft!

Waarom kiezen voor Michael?

Ik kan je wel vertellen dat ik ben afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel, tientallen cursussen heb gevolgd en inmiddels al meer dan 250 succesvolle reportages op mijn naam heb staan. Maar veel professionele fotografen zullen je dit vertellen. Het maakt mij niet uniek.

Wat mij wél uniek maakt is de relatie met jou en je familie en de manier van fotograferen. Door persoonlijk contact zorg ik dat jullie je op jullie gemak voelen en mij als fotograaf vergeten. Jullie merken niet dat de camera in de buurt is. Er wordt niet geposeerd. En juist dan maak ik echte foto’s, met momenten zoals ze zijn. Deze techniek van fotograferen is geïnspireerd door de Moment Design methode.

Bedrijfsfotografie Portfolio

Een beeld zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden. Bekijk daarom hieronder enkele fotoreportages die ik voor bedrijven heb gemaakt.

Bedrijfsfotografie Garage Wasseveld Zelhem Achterhoek

Hoe werkt het?

Als je wil dat ik foto’s maak van je bedrijf, neem je eerst contact met me op. We zullen dan telefonisch een afspraak plannen om je wensen te bespreken. Ook leggen we dan een datum en locatie vast. Deze locatie kan bij je bedrijf zijn, maar natuurlijk ook buiten de deur.

Op de afgesproken datum treffen we elkaar en maken we samen de foto’s die je zoekt. Jij laat me zien wáár in het bedrijf ‘The Magic Happens’. Ik zorg ervoor dat het wordt vastgelegd middels sfeer- en actiefoto’s van je personeel. Daarbij komen jij en/of je personeel zo ongedwongen en ontspannen mogelijk op de foto’s te staan!

Bedrijfsfotografie Achterhoek Bresser Bloemen Gendringen

Bedrijfsfotografie Tarieven

Ik bied bedrijfsfotografie aan vanaf €325,- Bekijk de tarieven via onderstaande knop. Aanpassingen in mijn pakketten zijn natuurlijk ook mogelijk!

Bedrijfsfotografie Nijmegen Verhuisbedrijf Jacobs Heteren

Wat krijg je?

  • Mij als bedrijfsfotograaf voor 2 uur bij jouw bedrijf.
  • Foto’s van werkend personeel, het pand, interieur en/of portretten van je personeel – net wat jij wil!
  • Professionele nabewerking op kleur en contrast.
  • Toegang tot online galerij waar je foto’s kunt uitkiezen.
  • 10 Digitale foto’s naar keuze.
  • De digitale foto’s ontvang je als .jpg in hoge kwaliteit en zonder watermerk.
  • Uiteraard kun je foto’s achteraf bijbestellen, zowel digitaal als afgedrukt.

Interesse in mij als bedrijfsfotograaf?

Mijn studio is gevestigd in Doetinchem. Hoewel ik veel bedrijfsreportages schiet in de Achterhoek en de rest van Gelderland, word ik ook regelmatig gevraagd om bedrijven elders in Nederland te fotograferen. Ongeacht de locatie van je bedrijf: neem gerust eens contact met me op!