Fotoshoot

Zichtbaar contact en emotie

Contact tussen mensen is het mooiste wat er is. Voor veel mensen is dat ‘waar ze het voor doen’. En dan in het bijzonder de verbinding met je geliefde, je kinderen of andere naasten.

Ik heb me erin gespecialiseerd om die genegenheid vast te leggen in mooie foto’s: Beloved fotografie. Het is een genre dat is ontstaan bij een Canadese fotograaf. Die heeft een manier ontwikkelt om echte emoties vast te leggen in plaats van de standaard glimlach.

Voorafgaand aan de beloved fotoshoot hebben we een gesprek om elkaar te leren kennen. Hoe meer ik van jullie weet, hoe gerichter ik vragen kan stellen, of ‘opdrachten’ kan geven tijdens de shoot.

'Vertel haar eens wat je dacht toen jullie elkaar voor het eerst kusten.' Of tegen een vader en zijn dochter: 'Ga eens terug naar het moment dat je haar voor het eerst in je armen hield.'

Ik stel geen standaard vragen, maar werk echt vanuit oprechte belangstelling.

Zo krijg je gezichten en lichaamshoudingen

met  echte emoties

En dat kan een lach zijn, maar dus ook een traan of bijvoorbeeld gemeende compassie

Wat kost het?

Of het nou gaat om een portretfotoshoot een lovefotoshoot.

Willen jullie met het gezin of hele familie op de foto.

Of samen met je vriendinnen een hele gezellig fotoshoot organiseren?

Bekijk alle prijzen met betrekking op portretfotografie.

Anouck & Maarten

Wat geweldig! De foto's zijn echt prachtig geworden! Het filmpje is ook fantastisch! Bedankt voor je enthousiasme en ontspannenheid. Daardoor voelden we ons erg op ons gemak. En nu gaan we snel de foto's en het filmpje aan onze familie laten zien 🙂

Ingrid & Jeroen

Wij hebben een fantastische fotoshoot gehad en zijn hier nog steeds van aan het nagenieten. De foto's zijn ook echt geweldig geworden!

Rosa & familie

We waren positief verrast over de fotoshoot buiten. Het heeft mooie foto's opgeleverd waarbij het bos zorgde voor een mooi accent. We vonden dat jij goede aanwijzingen gaf om leuke foto's te krijgen, dat was prettig en konden we soms ook wel goed gebruiken! Het online fotosysteem werkt goed. We vinden de foto's erg mooi.

Beloved fotoshoots

JULLIE SAMEN, MET VRIENDEN OF FAMILIE, OF JIJ ALLEEN

LOVESHOOT

Je hoeft niet te trouwen om geweldig mooie foto’s van jullie liefde te maken. Het kan ook als je verliefd bent, jullie je gaan verloven, of omdat het bijzonder is om te doen.

Beloved-Fotoshoot

FAMILY / FRIENDS SHOOT

Voor sommige mensen is hun gezin of familie erg belangrijk. Voor anderen zijn dat hun beste vrienden.
Ga met elkaar op de foto! Leg vast wat je dierbaar is.

‘Weet je nog dat vrijgezellenuitje?’

Familie Fotoshoot - Doetinchem - Slangenburg-15

YOU FOTOSHOOT

Jijzelf bent natuurlijk ook heel belangrijk. Met de beloved moments techniek worden het krachtige ontwapenende portretten waar je nog lang plezier van zult hebben.

Portret fotoshoot

Geïntereseerd in een beloved fotoshoot?