Onze Bruidsfotografie

Herbeleven, nagenieten, wegdromen

Jullie bruiloft is een bijzondere dag. Zo bijzonder dat je de helft mist en de andere helft maar deels meekrijgt. Bovendien kan je nooit zien hoe jullie er uitzagen bij het geven van het ja-woord, laat staan bij de kus.

Vastleggen dus, in héle mooie foto’s. Foto’s die precies laten zien wat er gebeurde, wie er allemaal waren en waar traantjes werden weggepinkt.

De emoties vastleggen daar gaat het me om.
Jullie liefde vereeuwigen in verrassende foto’s waarvan je zegt:
wat een gave foto!

Marjolein & Thomas

We hebben voor ons huwelijk eerst een loveshoot laten doen door Michael. Deze hadden we al op de trouwlocatie gedaan en het was erg gaaf! Leuk om te doen, ontspannen sfeer en prachtige foto's! Nu zijn we getrouwd en heeft Michael samen met Kim (tweede fotograaf) onze trouwfoto's gemaakt. Weer supergezellig, hard gelachen tijdens de officiële shoot ondanks de kou, en dan de foto's, wat zijn ze prachtig geworden. Michael, super bedankt voor deze mooie herinnering.

Bruidsfotografie in Nijmegen

Hoe werkt het?

Datum checken

Willen jullie dat ik jullie trouwfoto's maak?
Check dan gelijk of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Kennismaken

Tijdens de kennismaking luister ik naar jullie wensen. Ik wil alles weten: wie jullie zijn en wat jullie qua fotografie willen op de huwelijksdag. Als we het eens zijn over het pakket, dan gaan we met elkaar in zee.

Loveshoot
We doen een gratis Loveshoot, als jullie het uitgebreide pakket boeken voor 12 uur. Zo kunnen we oefenen en wennen aan elkaar.

Dagindeling doornemen
Ongeveer 2 weken voor jullie bruiloft neem ik contact met jullie op om de dagindeling nog een keer door te nemen. Zo kan ik het beste moment bepalen voor de foto’s van jullie samen.

Verhaal

Op de trouwdag sluit ik me graag al zo vroeg mogelijk bij jullie aan. Foto’s inclusief het aankleden en de openingsdans maken het verhaal van de dag nog completer.

Alle momenten vastleggen

Gedurende de dag beweeg ik me als een soort onzichtbare tussen de gasten door en heb ik zo mijn eigen manieren om alle unieke momenten vast te leggen. Je moet niet raar opkijken als ik op de grond lig, of ergens bovenop geklommen ben.

Twee bruidsfotografen

Ik (Michael) kom niet alleen jullie trouwdag fotograferen. Wij komen  met twee bruidsfotografen bij het 12 uur pakket. Zo kunnen wij nog meer bijzondere en mooie momenten van jullie trouwdag vast leggen. Op deze manier kunnen wij een complete reportage garanderen. Kim (tweede fotograaf) richt zicht op de leuke en mooie momenten en zijn beide een kei in details vastleggen. Onze focus maakt jullie trouwdag compleet.

*Alle getoonde prijzen zijn inclusief twee fotografen en zijn van toepassing bij boekingen van het uitgebreide pakket vanaf 12 uur.

Niet geposeerd
Uitgangspunt blijft: jullie poseren vrijwel niet, kijken daarom ook maar zelden in de camera. De foto’s laten zien hoe jullie echt zijn.
Een kleine geënsceneerde sessie is leuk om wat vernieuwende dingen uit te proberen.

wedding photography - by Michael Basten Fotografie9
wedding photography - by Michael Basten Fotografie5
Bruiloft Anouck & Maarten- 398

Jullie investering

KIES HET PAKKET DAT HET BEST BIJ JULLIE PAST

Kennismakingsgesprek: Gratis en vrijblijvend

De reservering van jullie trouwdag is pas definitief als we je aanbetaling hebben ontvangen.

Een bruidsreportages is al te boeken v.a. 6 uur

En er is meer...

EXTRA UREN, TROUWALBUMS EN TROUWEN IN HET BUITENLAND

Uren erbij

bruidsfotografie-nijmegen

Een trouwpakket kan je uitbreiden met uren bruidsfotografie á €125,- per uur.

De second shooter (2e fotograaf) boek je bij voor €65,- per uur.

Hoe eerder ik erbij ben en hoe later ik wegga, hoe completer het verhaal is van jullie trouwdag en dat zie je in de bruidsfoto’s terug.

Trouwalbums

Ook in deze digitale tijd wil je natuurlijk een fotoalbum om al die mooie foto’s goed bij elkaar te houden. Heerlijk om af en toe erbij te pakken en het gevoel van die bijzondere dag weer terug te krijgen.

Een trouwalbum heb je al vanaf €375,-

Buitenland

bruidsfotografie-buitenland

Trouwen jullie in het buitenland? Ik ga graag met jullie mee.

Ik woon dan wel graag in de Achterhoek, maar ik reis natuurlijk net zo lief met jullie mee om jullie bruiloft in het buitenland vast te leggen.
Wat wordt het? Parijs, Londen, Italië? Portugal, Griekenland of Ibiza?

Waarom kiezen voor mij?

JE KEUZE VOOR EEN BRUIDSFOTOGRAAF IS EEN KWESTIE VAN SMAAK

  • Spreekt het je aan wat ik maak?
  • Vind je het leuk wat ik laat zien in mijn foto’s?
  • Vind je het mooi hoe de foto’s zijn nabewerkt?
  • En (niet onbelangrijk): denk je dat het klikt?
  • Ik heb een creatieve verrassende stijl
  • Hou van vernieuwing en heb humor
  • Ben professioneel en betrokken

 Voor goede foto’s is het belangrijk

dat jullie het naar je zin hebben

Ik werk door het hele land

BRUIDSFOTOGRAFIE IN NIJMEGEN

Zeggen jullie 'ja'?

OF HEBBEN JULLIE NOG VRAGEN?

EN CHECK JE DATUM!

Reserveer op tijd de datum van jullie trouwdag; ik doe een maximum aantal bruiloften per week.